bereidingstijd: 15 min + 40 min oventijd
Ingrediënten
- 1 bos peen
- 1 ui in parten
- 10 gedroogde abrikozen in reepjes
- 2 tl gemalen komijn
- 2 el vloeibare honing
- 3 el olijfolie
- 3 el peterselie, fijngesneden
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190 graden
- Schrap de penen of schil met een dunschiller
- Leg de penen met de ui en de abrikozen in een ovenschaal
- Bestrooi met de komijn en eventueel peper en zout
- Besprenkel met de honing en de olie
- Schenk een laagje van 1 cm in de ovenschaal en dek af met aluminiumfolie
- Zet de schaal ca. 40 minuten in de oven.
- Verwijder na 20 minuten de folie.
- Neem uit de oven en bestrooi met peterselie
Bron: www.ah.nl/recepten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten