Bijgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 4 el sesamzaad
- 2 aubergines
- 8 el olijfolie
- 1 tl gemalen kaneel
- 2 tl gemalen komijnzaad
- 4 conference peren
- 1 citroen
Bereiding
- Snijd de aubergines in blokjes van 1 cm.
- Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Verhit de olie in een wok of koekenpan en bak de aubergine met de kaneel en komijn ca. 6 minuten op hoog vuur.
- Rooster ondertussen het sesamzaad 3 minuten in een koekenpan zonder olie of boter.
- Voeg de peer bij de aubergine en bak dit nog ca. 2 minuten mee.
- Rasp de gele schil van de citroen.
- Voeg het sesamzaad en de citroenrasp en citroensap naar smaak toe aan het mengsel.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten