03 juni 2012

Eenvoudige viscurry

Ik heb echt de kokos ontdekt en vind het heerlijk om hiermee te koken. Dit is een eenvoudige curry, maar valt bij alle gezinsleden goed in de smaak.

4 personen
bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

  • 500-750 gram witvis (vriezer)
  • 1 ui
  • 100 gram kokoscrème (santen)
  • blik gepelde tomaten/tomatenblokjes
  • 1 tl kerriepoeder
  • chilipoeder
Bereiding
  • vis bakken en ondertussen...
  • ui fijnhakken en fruiten
  • kokoscrème in stukjes snijden en bij ui voegen
  • kerriepoeder en chilipoeder (naar smaak) toevoegen  en even meebakken
  • tomaten erbij voegen
  • vis toevoegen en eventueel met water verdunnen
  • (i.p.v. santen kun je ook kokosmelk gebruiken, maar dan moet het langer inkoken)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen