Ingrediënten
- 3-4 paprika's (ca. 1 pp)
- 500 gram gehakt
- zongedroogde tomaten (in stukjes)
- zwarte olijven zonder pit (in stukjes)
- gezeefde tomaten/tomatenpuree
- geraspte/Parmezaanse kaas
- 1 bolletje mozzarella
- kokosolie
- kruiden: Italiaanse kruiden, knoflook
- verwarm de oven voor op 200 graden
- doe wat kokosolie in de pan en pers het gewenste aantal knoflooktenen erboven uit.
- voeg het gehakt toe en bak dit rul
- breng het gehakt op smaak met de Italiaanse kruiden
- snijd ondertussen het bovenkapje van de paprika's en haal de zaadlijsten eruit
- voeg aan het gehakt de stukjes zongedroogde tomaat, olijven, tomatenpuree (of een beetje gezeefde tomaten) en kaas toe.
- vul de paprika's met het gehaktmengsel
- snijd de mozzarella in plakjes en leg deze bovenop de paprika
- laat de gevulde paprika's 15-20 minuten in de oven
Geen opmerkingen:
Een reactie posten