Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 6 eieren
- 75 gram gerookte ontbijtspek, in plakjes
- 150 gram verse spinazie
- 75 gram geitenkaas
- 125 ml crème fraîche
- 2-3 teentjes knoflook
- kruiden: peper, tijm
Bereiding
- In een droge koekenpan de plakjes spek krokant bakken en daarna verkruimelen.
- Eieren met peper, zout en tijm los kloppen.
- Spinazie grof hakken.
- Spinazie, spekkruimels, crème fraîche en geperste tenen knoflook toevoegen aan eimengsel en door elkaar mengen.
- In een grote koekenpan kokosolie verhitten en eimengsel erin schenken.
- Omelet met deksel op de pan op laag vuur bakken, tot de bovenkant droog is.
- Op het laatst de geitenkaas erboven verkruimelen.
Eventueel serveren op een bedje van spinazie. Lekker met een frisse tomatensalade erbij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten