23 oktober 2012

Omelet met geitenkaas en rauwe ham

Een groot succes was de omelet / pannenkoek met geitenkaas, rauwe ham en cherrytomaatjes. Ik heb met de jongste twee kinderen zitten smullen van deze heerlijke en voedzame lunch.

Lunchgerecht voor 2-3 personen
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 6 plakken rauwe ham
  • 80 gram geitenkaas
  • 15 cherrytomaten
  • boekweitmeel
  • amandelsnippers
  • tijm
Bereiding
  1. Klop de eieren los in een kom
  2. Voeg ca. 50-100 gram boekweitmeel, 100 ml water en wat tijm en een snufje zout toe aan de eieren en klop dit goed door.
  3. Verhit wat kokosolie in twee koekenpannen en verdeel het mengsel over de twee pannen.
  4. Dek de pannen af met een deksel en laat het geheel garen op matige temperatuur.
  5. Snijd ondertussen de cherrytomaten in kwartjes
  6. Wanneer de bovenkant van de pannenkoek gaar is, verkruimel dan de geitenkaas erboven, verdeel de cherrytomaten over de twee pannen en bestrooi met amandelschaafsel.
  7. Dek de pannen weer af met een deksel en laat op lage temperatuur nog even doorwarmen.

1 opmerking:

  1. Hi! I would like to invite you to check out our site www.volrecepten.nl . Adding your blog to

    our site will make your recipes available to many more users and help you get more visits to

    your blog. Our service is free and can you would be able to leave us any timeJ.

    If you like the idea of being found on our page, please, add your blog here http://

    www.volrecepten.nl/registreer-u-voor-de-topblogs-met-recepten.

    I hope to see you there soon!

    BeantwoordenVerwijderen